MIZON

Det sydkoreanske skønhedsmærkeMIZON så dagens lys for første gang i 2000. Bag mærket står fem mænd, som efter mange år inden for forskning og udvikling i en af Sydkoreas største skønhedskoncerner, Amore Pacific, besluttede sig for at udvikle deres eget hudplejebrand. Visionen om MIZON var at kunne tilbyde koreansk skønhedspleje af høj kvalitet til alle uanset pengepung, og filosofien er i dag at udvikle konstant innovative, unikke og resultatorienterede skønhedsprodukter med både aktive og hudvenlige ingredienser til overkommelige priser.

MIZON er altid på forkant med forskning og udvikling og har konstant fokus på at udvikle nye, kreative løsninger, der nemt kan integreres i din daglige skønhedsrutine. Mottoet for MIZON er at reducere risikoen for hudirritation ved at holde sammensætningerne så enkle og rene som muligt og samtidig sikre brugervenlighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten. MIZON Coson fremstiller alle sine produkter internt og har en meget høj standard for fremstillingsmetoderne med hensyn til teknologi og kvalitet, hvilket fremgår af det faktum, at stifternes moderselskab Coson udvikler produkter for førende skønhedsfirmaer som Amore Pacific og Estée Lauder.

MIZONCosons bedst sælgende produkter kommer fra snegleserien, en serie baseret på en høj procentdel af sneglesekret, som er en af de mest populære ingredienser inden for K-beauty. Det sneglesekret, som MIZON der anvendes i produkterne, udvindes i sneglevenlige laboratoriemiljøer, hvor sneglene kan bevæge sig frit, så ingen snegle kommer til skade. Sneglesekretet bliver derefter indsamlet, renset og pulveriseret, inden det anvendes i produkterne.